Makluman | Muat Turun Borang Pengambilan Pelajar Baru Diploma Tahfiz Al-Quran (Sesi 2019/2020)

18 February 2019, 2:45 pm Written by
Published in Latest News
Read 918 times Last modified on Wednesday, 27 February 2019 15:45

◊MAKLUMAN◊ |
Pengambilan Pelajar Baru Program Diploma Tahfiz Al-Quran bagi Sesi 2019/2020. DARUL QURAN JAKIM mempelawa calon-calon yang berkelayakan untuk memohon program Diploma Tahfiz Al-Quran dan Al-Qiraat di Lokasi Tambahan Darul Quran (Institut Al-Quran Sayyidina Ali) KINI DIBUKA.

⇒Tarikh tutup permohonan: 7 hari selepas keputusan SPM diumumkan (tertakluk kepada pindaan)

⇒Borang permohonan boleh dimuat turun di :

⇒Jadual Pergerakan Proses Pengambilan Pelajar Baru Program Diploma Tahfiz Al-Quran Dan Al-Qiraat Darul Quran Jakim Sesi 2019/2022:

Permohonan bagi Kursus Elektif Qiraat Dan Pengurusan Halal menggunakan borang yang sama.Sila hantar borang permohonan selewat-lewatnya 7 hari selepas keputusan SPM diumumkan.

→Sila lampirkan Salinan IC dan Salinan Sijil SPM. Borang yang lengkap berserta gambar boleh dihantar ke email atau terus ke pejabat kami:

⊕EMAIL :

⊕ALAMAT :
Kuarters 3, Institut Al-Quran Sayyidina Ali, Bukit Katil 75450 Melaka.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi 06-231 4240.

(0 votes)